Стрілянина на святкуванні перемоги в Суперкубку: двом чоловікам висунули звинувачення

Стрілянина на святкуванні перемоги в Суперкубку: двом чоловікам висунули звинувачення

Укрінформ
Двом чоловікам висунули звинувачення у вбивстві за смертельну стрілянину минулого тижня на мітингу на честь перемоги команди Chiefs у Суперкубку з американського футболу в Канзас-Сіті.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

"Двом чоловікам висунули звинувачення у вбивстві за смертельну стрілянину минулого тижня на мітингу з нагоди перемоги у Суперкубку в Канзас-Сіті", - йдеться у повідомленні.

Одна жінка загинула, а ще 22 осіб отримали поранення унаслідок стрілянини, яка, за словами поліції, сталася через сварку двох чоловіків.

Звинувачення висунули проти двох чоловіків - Домініка Міллера та Ліндела Мейса. Минулого тижня їх двох також звинуватили в опорі при арешті та незаконному поводженні зі зброєю.

Читайте також: У Нью-Йорку в метро сталася стрілянина: є загиблий і поранені

Прокурор округу Джексон Джин Пітерс Бейкер заявила на пресконференції, що двом чоловікам висунули звинувачення у вбивстві другого ступеня та незаконному використанні зброї.

Як повідомлялося, одна особа загинула, 14 поранено внаслідок стрілянини, що сталася під час мітингу на честь нещодавньої перемоги команди Chiefs у Суперкубку з американського футболу в Канзас-Сіті, штат Канзас.

Фото: GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-