Індійські фермери призупинили марш протесту до Нью-Делі

Індійські фермери призупинили марш протесту до Нью-Делі

Укрінформ
Індійські фермери призупинили марш протесту на Нью-Делі до проведення переговорів між їхніми профспілками та представниками уряду, що мають відбутися в неділю.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Міністр сільського господарства Арджун Мунда, який зустрівся з представниками фермерів пізно ввечері в четвер, сказав журналістам, що переговори були "позитивними".

Лідер руху Джагджит Сінгх Даллевал заявив, що фермери поки що призупинять марш.

AP повідомляє, що у п'ятницю фермери заблокували автомагістралі і провели сидячий страйк біля пунктів збору плати за проїзд на основних автомагістралях. Вони розбили наметове містечко на межі між Пенджабом і Хар'яною. Сили безпеки встановили бетонні та металеві барикади, а також запускали дрони зі сльозогінним газом, щоб зупинити протестувальників.

Фермери також провели демонстрації в багатьох сільських районах на півночі Індії. Поліція затримала кількох протестувальників.

Читайте також: У Римі фермери вийшли на акцію протесту

Влада вимкнула мобільний інтернет у деяких районах штату Хар'яна та заблокувала акаунти в соцмережах деяких лідерів акцій протесту.

Як повідомляв Укрінформ, індійська поліція в понеділок почала перекривати залізобетонними блоками й колючим дротом дороги до столиці країни Нью-Делі, щоб зупинити фермерів, які збираються на масштабну акцію протесту через невиконання урядом обіцянок про підтримку сільгоспвиробників.

Фото: EPA-EFE/HARISH TYAGI

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-