В Австралії чоловік без страховки заліз на 163-метровий хмарочос

В Австралії чоловік без страховки заліз на 163-метровий хмарочос

Укрінформ
Магістральний суд Мельбурна позбавив волі на сім днів громадянина Франції Антоні Андольфо, який без страховки піднявся по зовнішньому боку хмарочоса.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian

Зазначається, що минулого тижня Андольфо переліз через балкон дев’ятого поверху будівлі Avani (заввишки 163 м) у Мельбурні приблизно о 7:50 ранку і почав рухатися нагору без будь-яких мотузок, ременів безпеки чи іншого захисного обладнання. Він зміг піднятися на дах 55-поверхового будинку, де його вже зустріли представники поліції, пожежні та медики.

Суд зарахував 30-річному французу цей вирок як відбутий, адже він вже фізично відсидів тиждень у в’язниці. Чоловік визнав свою провину в інциденті ще 6 лютого.

Друг Андольфо, 25-річний громадянин Франції Уго Фролінгер, знімав цей 26-хвилинний підйом за допомогою дрона. Йому призначили штраф у сумі 3 тис. дол.

Читайте також: Найвищий хмарочос Японії ввели в експлуатацію

Суддя Джонатан Клештадт відхилив твердження про те, що Андольфо не шукав слави, заявивши, що чоловік явно шукав «більше, ніж просто викид адреналіну».

Як повідомляв Укрінформ, торік поліція Південної Кореї затримала британця після того, як він піднявся на 72-й поверх по зовнішньому боку найвищого хмарочоса країни, що розташований у столиці Сеулі.

Фото: Google Maps

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-