Білий дім назвав «політично вмотивованими» слова спецпрокурора про вік Байдена

Білий дім назвав «політично вмотивованими» слова спецпрокурора про вік Байдена

Укрінформ
Білий дім розкритикував окремі висновки звіту спецпрокурора США у справі про неналежне зберігання Джо Байденом секретних документів, зокрема стосовно віку президента, через що він нібито може забувати деякі речі.

З відповідною заявою виступив на брифінгу речник юридичного офісу Білого дому Ян Семс, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Коли невідворотний висновок полягає в тому, що жодні звинувачення не підтверджуються фактами й доказами, залишається питання, чому в цьому документі витрачається час на безпідставну й недоречну критику президента», - сказав представник адміністрації.

Він указав, що посилання на вік президента у звіті з натяком, нібито він страждає забудькуватістю, є «політично вмотивованим».

Читайте також: Байден у незапланованому зверненні прокоментував рішення спецпрокурора

Як повідомляв Укрінформ, спецпрокурор США Роберт Гур оприлюднив у четвер звіт щодо розслідування про поводження Джо Байденом із секретними документами, в якому чинному президентові не було висунуто офіційних обвинувачень.

У розслідуванні, зокрема, зазначалося, що однією з причин, чому спецпрокурор вирішив не висувати обвинувачень, полягає в тому, що Байден, за формулюваннями Гура, є літньою людиною «з поганою пам’яттю». Ця теза є одним із головних висловлювань для критики Джо Байдена з боку республіканців і особисто Дональда Трампа в період виборчої кампанії.

Фото: Official White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-