В Індії стався вибух на заводі феєрверків - є загиблі та постраждалі

В Індії стався вибух на заводі феєрверків - є загиблі та постраждалі

Укрінформ
Щонайменше семеро людей загинули та 75 зазнали поранень у вівторок у результаті потужного вибуху на заводі з виробництва феєрверків в Індії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Barron`s із посиланням на AFP.

«На даний момент ми можемо підтвердити сім смертей. До нас госпіталізовано 65 поранених, ще 10 направлено до більшої лікарні», – сказав представник окружної лікарні «Харда» в центральному штаті Мадг’я-Прадеш на умовах анонімності.

Він додав, що на місце інциденту були відправлені десятки карет швидкої допомоги, а також викликані військові гелікоптери для евакуації поранених.

Високопоставлений окружний чиновник Кайлас Чанд Парте, який координував рятувальні роботи на заводі, заявив, що близько 15 пожежних машин ліквідовують пожежу. За його даними, внаслідок інциденту загинули вісім людей, однак точна кількість жертв наразі невідома.

«Нам вдалося врятувати близько 70-75 людей із різними травмами. Усі вони були доставлені до місцевих державних лікарень», – повідомив Парте.

За його словами, на заводі працювали від 200 до 300 людей, але невідомо, скільки з них перебували у приміщенні на момент вибуху. Він також додав, що внаслідок інциденту було пошкоджено щонайменше 10 будівель навколо заводу.

Читайте також: В Італії та Нідерландах через запуски феєрверків постраждали десятки людей

За інформацією головного міністра штату Мохана Ядава, на місце інциденту прибули щонайменше 20 карет швидкої допомоги, тоді як ще 50 були призначені для допомоги постраждалим.

Як повідомлялось, 17 грудня 2023 року щонайменше дев'ятеро співробітників загинули і ще кілька зазнали поранень унаслідок вибуху на заводі з виробництва вибухівки в Нагпурі, що в індійському центральному районі штату Махараштра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-