Іран відкидає звинувачення в атаці на американську базу в Йорданії

Іран відкидає звинувачення в атаці на американську базу в Йорданії

Укрінформ
Речник МЗС Ірану Насер Канаані у понеділок назвав безпідставними звинувачення на адресу країни щодо завданого удару дроном по американській базі в Йорданії, внаслідок якої загинули троє військових.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє IRNA.

«Групи опору в регіоні не отримують наказів від Ісламської Республіки Іран у своїх рішеннях і діях. Ісламська Республіка не має жодного відношення до рішень груп опору щодо того, як вони підтримують палестинський народ або захищають себе і народ своїх країн перед обличчям будь-якої агресії і окупації», – заявив Канаані, коментуючи атаку безпілотника по військовій базі США у Йорданії.

Очільник іранського МЗС назвав заяву президента США Джо Байдена про те, що відповідальність за удар несуть підтримувані Іраном угруповання в Іраку та Сирії, «грою в звинувачення і змовою тих, хто намагається захистити власні інтереси та приховати свої проблеми, втягуючи США в новий конфлікт в регіоні і провокуючи їх на посилення кризи».

Читайте також: Глава Пентагону обіцяє відповідь на удар по базі США у Йорданії

Як повідомлялося, в ніч проти 28 січня щонайменше троє військових США загинули, значна кількість зазнала поранень унаслідок повітряного удару безпілотником по американській військовій базі в Йорданії.

Фото з сайту en.irna.ir

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-