Alaska Airlines поновила польоти Boeing 737 MAX 9 після інциденту з лайнером

Alaska Airlines поновила польоти Boeing 737 MAX 9 після інциденту з лайнером

Укрінформ
Alaska Airlines у п’ятницю повідомила, що завершила перевірку першої групи літаків Boeing 737 MAX 9 і дозволила повернути їх в експлуатацію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Авіакомпанія поновила деякі рейси MAX 9 у другій половині дня п’ятниці, 26 січня, почавши з рейсу 1146 із Сіетла до Сан-Дієго.

«Ми очікуємо, що перевірки наших 737 9-MAX будуть завершені до кінця наступного тижня, що дозволить нам виконувати наш повний розклад польотів», – заявили в Alaska Airlines і додали, що перевірка одного літака займає близько 12 годин.

В авіакомпанії запевнили, що вони зосереджені на покращенні якості повітряних суден задля відновлення довіри клієнтів, регулятора та пасажирів після інциденту із лайнером на початку січня.

Читайте також: Акції Boeing упали на 9% після інциденту з лайнером 737 Max

Як повідомлялося, 5 січня в США лайнер Boeing 737 MAX 9 з пасажирами був змушений здійснити екстрену посадку через розрив панелі салону, після чого авіакомпанія Alaska Airlines тимчасово зупинила польоти на 65 літаках MAX 9.

Уряд Індонезії також вирішив тимчасово призупинити експлуатацію національними авіакомпаніями літаків Boeing 737-9 Max.

13 січня Федеральне управління цивільної авіації (FAA) США продовжило на невизначений термін заборону на польоти літаків Boeing 737 MAX 9, вимагаючи ще однієї серії перевірок 40 літаків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-