ДеСантіс знявся з виборів на користь Трампа

ДеСантіс знявся з виборів на користь Трампа

Відео
Укрінформ
Губернатор американського штату Флорида Рон ДеСантіс зупинив свою президентську кампанію в очікуванні програшу в голосуванні в кокусі республіканців у штаті Нью-Гемпшир, що відбудеться у вівторок.

Як передає Укрінформ, він вибув із кампанії на користь експрезидента США Дональда Трампа.

Це означає, що надалі за висунення кандидатом у президенти від республіканців на виборах цього року змагатимуться двоє претендентів - експрезидент Дональд Трамп і колишня губернаторка Південної Кароліни Ніккі Гейлі.

«Сьогодні я призупиняю свою кампанію. Я пишаюся тим, що виконав 100% своїх обіцянок, і не зупинюся на досягнутому… Для мене очевидно, що більшість республіканських виборців на праймеріз хочуть дати Дональду Трампу ще один шанс», - підкреслив ДеСантіс у відеоролику, розміщеному в соцмережі Х

За словами ДеСантіса, він підтримує експрезидента, попри деякі розбіжності з ним, зокрема у підходах до боротьби з пандемію коронавірусу.

«Трамп випереджає нинішнього президента Джо Байдена - це очевидно, Я підписав обіцянку підтримати кандидата від республіканців і дотримаюся цієї обіцянки. Я підтримую його, тому що ми не можемо повернутися до старої республіканської гвардії минулих років або до нової упаковки, сформованої з перегрітого корпоративізму, яку представляє Ніккі Гейлі», - наголосив ДеСантіс.

Читайте також: Борис Джонсон - про Трампа: Не вірю, що він залишить Україну

За даними New York Times, у неділю Гейлі відвідає південну частину штату Нью-Гемпшир, тоді як Трамп проведе вечірній мітинг у Рочестері.

ДеСантіс скасував свої виступи на недільних шоу сьогодні вранці.

Команда Гейлі оголосила, що купує рекламний час за $4 мільйони на телебачення, радіо та в Інтернет-медіа у Південній Кароліні, щоб розпочати її наступного дня після праймеріз у Нью-Гемпширі.

Як повідомляв Укрінформ, за результатами республіканських кокусів у штаті Айова, де відбулися перші голосування з обрання єдиного кандидата від Республіканської партії на виборах президента США перемогу здобув Трамп, ДеСантіс посів друге місце, Гейлі - третє.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-