Ізраїль ліквідував «мисливця на шпигунів» ХАМАС на півдні Гази

Ізраїль ліквідував «мисливця на шпигунів» ХАМАС на півдні Гази

Фото, відео
Укрінформ
Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що внаслідок ізраїльських ударів у секторі Гази було вбито шістьох бойовиків ХАМАС, зокрема офіцера, який відповідав за допит підозрюваних у шпигунстві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Times of Israel.

У повідомленні ЦАХАЛ йдеться про Білала Нофала, що його було вбито під час авіаудару, здійсненого військовими, на основі інформації, наданої Службою розвідки.

Зазначається, що Нофал «відповідав за допит осіб, підозрюваних у шпигунстві проти ХАМАС в південній частині Гази», також він «розробив методи допиту та розслідування», які використовував ХАМАС.

«Його вбивство суттєво вплине на здатність терористичної організації розвивати та нарощувати свої можливості», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, ізраїльські військові повідомили про знищення групи з трьох бойовиків у місті Хан-Юніс, а ще двоє терористів були вбиті під час авіаудару в центрі Гази.
Читайте також: У ХАМАС заявили про загибель у секторі Гази понад 10 тисяч дітей

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня ХАМАС вторгся в Ізраїль та почав убивати й викрадати як військових, так і цивільних. Ізраїль відповів обстрілами місць базування терористів у секторі Гази.

Семиденна перерва у бойових діях сприяла звільненню близько сотні заручників, утримуваних ХАМАС, в обмін на звільнення 240 палестинських в'язнів у Ізраїлі, а також полегшила доступ гуманітарної допомоги до сектора Гази.

Армія Ізраїлю «відновила бойові дії на повну силу» після порушення угрупованням ХАМАС угоди про припинення вогню.

Фото: @idfonline

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-