Джон Керрі залишить посаду представника Байдена, щоб допомогти з виборчою кампанією

Джон Керрі залишить посаду представника Байдена, щоб допомогти з виборчою кампанією

Укрінформ
Спеціальний представник президента США з питань клімату Джон Керрі заявив, що залишить роботу у Білому домі наприкінці цієї зими та планує допомагати президенту Джо Байдену в його передвиборчій кампанії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Axios.

"Джон Керрі, спеціальний представник президента США з питань клімату, залишить адміністрацію пізніше цієї зими та планує допомогти у виборчій кампанії президента Байдена", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Керрі вважає, що переобрання Байдена – це "найбільша" можливість вплинути на кліматичний прогрес в країні та світі, що може бути реалізована цьогоріч.

Керрі, колишній державний секретар та голова Комітету з міжнародних відносин Сенату, а також кандидат у президенти від Демократичної партії у 2004 році, планує опікуватися кліматичним напрямком у контексті передвиборчої кампанії Джо Байдена.

Читайте також: Участь Трампа у виборах намагаються заблокувати більш як у 20 штатах - NYT

Зараз Керрі працює з керівником апарату Білого дому Джеффом Зіненсом над тим, щоб піти з уряду протягом найближчих місяців, до весни.

Як повідомлялося, у рамках Кліматичної конференції ООН спеціальний представник президента США з питань клімату Джон Керрі та міністр енергетики України Герман Галущенко заявили про започаткування пілотного проєкту з будівництва в Україні малого модульного реактора (ММР).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-