У Молдові снігопад залишив десятки населених пунктів без світла, не працюють школи

У Молдові снігопад залишив десятки населених пунктів без світла, не працюють школи

Фото
Укрінформ
Через снігопад та сильний вітер у Молдові майже 60 населених пунктів частково залишились без електропостачання, робота шкіл та держустанов призупинена.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NewsMaker.

За даними молдовських постачальників електроенергії, внаслідок мокрого снігу та вітру 57 населених пунктів у семи районах країни частково знеструмлені. У Молдові діє помаранчеве попередження через погані погодні умови.

Наразі усі національні, регіональні та місцеві траси Молдови функціонують у штатному режимі, а до розчищення доріг залучені понад 700 співробітників. Зазначається, що місцями наявний густий туман, а дороги мокрі, подекуди із ожеледицею та снігом.

У Молдові снігопад залишив десятки населених пунктів без світла, не працюють школи / Фото з сайту NewsMaker

У Кишиневі через сніг ускладнено рух громадського транспорту. Комісія із надзвичайних ситуацій молдовської столиці постановила зупинити рух громадського транспорту в Кишиневі до 16:00 за місцевим часом.

Читайте також: Негода на Одещині: знеструмлені понад 220 населених пунктів, школи переходять на «дистанційку»

Окрім цього, комісія наказала подовжити термін канікул у навчальних закладах до четверга. Також на засіданні було вирішено призупинити роботу держустанов, за винятком служб, які займаються прибиранням снігу та льоду, а також співробітників галузі охорони здоров’я та рятувальників.

Як повідомлялося, в Україні через негоду знеструмлені 705 населених пунктів у 10 областях.

Фото з сайту NewsMaker

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-