Зіткнення поїздів в Індонезії: кількість загиблих зросла до чотирьох

Зіткнення поїздів в Індонезії: кількість загиблих зросла до чотирьох

Укрінформ
Кількість жертв унаслідок зіткнення двох поїздів у провінції Західна Ява у п’ятницю збільшилась до чотирьох, ще 28 зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

Аварія сталася у провінції Західна Ява близько 6:30 за місцевим часом, розповів речник національної залізниці Айеп Ханапі.

Швидкісний поїзд Turangga з 287 пасажирами прямував зі столиці провінції Східна Ява міста Сурабая і зіткнувся із приміським потягом Bandung Raya, що перевозив 191-го пасажира та слідував до міста Падаларанг, додав він.

За словами Ханапі, усі пасажири двох поїздів були успішно евакуйовані. За його словами, поранень зазнали 28 людей, 22 з них перебувають у лікарні, переважно із травмами голови.

Читайте також: В Індонезії сталася пожежа на нікелевому заводі - 13 людей загинули, 46 постраждали

Речник поліції Західної Яви Ібрагім Томпо повідомив про щонайменше чотирьох загиблих унаслідок інциденту членів екіпажу поїзда: машиніст і його помічник Bandung Raya та стюард і охоронець Turangga.

Речник Міністерства транспорту Адіта Іраваті заявила, що наразі з’ясовується причина аварії, а рятувальники працюють над відновленням руху поїздів.

Читайте також: В Індонезії зіткнулися потяги, є загиблий і поранені

Аварія поїздів сталася 5 січня поблизу селища Сісаленгка у провінції Західна Ява. Раніше повідомлялося про десятьох поранених та одного загиблого внаслідок аварії.

Фото: chinadaily.com.cn

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-