Три масові стрілянини у Мексиці забрали 19 життів

Три масові стрілянини у Мексиці забрали 19 життів

Укрінформ
Унаслідок нападу озброєних людей на передріздвяну вечірку в Мексиці, загинуло 12 людей.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише АР із посиланням на прокуратуру Мексики.

“Озброєні люди напали на передріздвяну вечірку в неділю, вбивши 12 осіб у місті Салватієрра у північно-центральному мексиканському штаті Гуанахуато”, - йдеться у повідомленні.

За даними місцевих ЗМІ, зловмисники відкрили вогонь по гостях традиційної різдвяної вечірки, коли вони виходили із закладу, де вона відбувалася.

Зазначається, що ще четверо людей загинули під час іншої стрілянини у місті Саламанка в тому ж штаті, однак обставини цього кровопролиття поки невідомі. “У Гуанахуато вже давно точиться криваве протистояння між членами картелю Яліско та місцевими бандами, яких підтримує картель Сіналоа. Штат довгий час утримує першість за кількістю вбивств у Мексиці”, - зауважує АР.

Читайте також: В Ірані стався теракт - під час стрілянини загинули 11 поліцейських, є поранені

Агентство додає, що ще троє чоловіків загинули й четверо інших зазнали поранень під час недільної стрілянини в барі у туристичному місті Тулум. У прокуратурі штату запевнили, що у цьому випадку сталася суперечка між роздрібними наркоторгівцями, тож “безпеці громадськості й туристів нічого не загрожувало”.

Як повідомляв Укрінформ, щонайменше 11 осіб загинули у мексиканському штаті Мехіко внаслідок сутички між озброєними злочинцями та місцевими жителями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-