В Ізраїлі заявили про 80 загиблих військових від початку наземної операції у Газі

В Ізраїлі заявили про 80 загиблих військових від початку наземної операції у Газі

Укрінформ
У вівторок ізраїльська армія заявила, що 80 солдатів були вбиті з початку її жовтневої наземної операції у секторі Гази.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Barron`s із посиланням на AFP.

Нагадаємо, що 27 жовтня Ізраїль розпочав наземну операцію на території, контрольовані угрупованням ХАМАС у відповідь на розпочату терористами атаку 7 жовтня.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила, що за тиждень від початку наземної операції в секторі Гази її сили вразили понад 2500 цілей терористичного угруповання ХАМАС. Атаки проводили сухопутні, повітряні і військово-морські сили Ізраїлю.

Військові зазначили, що літаки завдали ударів по інфраструктурі ХАМАС, місцях зберігання зброї, спостережних пунктах і командних центрах терористів.

Читайте також: Адміністрація Байдена запропонувала план управління сектором Гази після війни - Politico

Вранці 7 жовтня палестинське ісламістське угруповання ХАМАС розпочало напад на Ізраїль. Бойовики прорвалися до країни, одночасно завдаючи масованого ракетного удару. Вторгнення супроводжувалося масовими вбивствами мирного населення.

Ізраїль офіційно оголосив стан війни, мобілізував 300 тисяч резервістів та почав знищувати військові об’єкти, а також ватажків терористів.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-