ЦАХАЛ заявляє про розширення операції у секторі Гази

ЦАХАЛ заявляє про розширення операції у секторі Гази

Відео
Укрінформ
Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявляє, що розширює операції в секторі Газа, а саме, в районах Зейтун міста Газа та в Джабалії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Times of Israel.

У заяві ЦАХАЛу йдеться, що Південне командування «продовжує розширювати свою оперативну діяльність у додаткових районах», і працює над «знищенням терористів і ударами по інфраструктурі ХАМАСу».

Ізраїльські військові додали, що 36-а дивізія діє проти батальйону ХАМАСу у районі Зейтун на околицях міста Газа, а 162-га дивізія тим часом діє на околицях Джабалії.

Обидва райони вважаються опорними пунктами ХАМАСу.

Армія оборони Ізраїлю зазначила, що інженерні сили, піхота і танки разом з авіаційною підтримкою зіткнулися з кількома бойовиками ХАМАСу, які «навмисно діють у цивільних районах і намагаються атакувати війська за допомогою протитанкових ракет і вибухових пристроїв».

Читайте також: ЦАХАЛ переходить до наступної фази наземної операції в Газі

Як повідомляв Укрінформ, Армія оборони Ізраїлю заперечує, що вимагала евакуацію лікарні «Шифа» в місті Газа протягом години, заявивши, що військові лише відреагували на прохання директора медичного центру, який попросив гарантувати безпечний вихід для тих, хто бажає виїхати.

Фото: Israel Defense Forces

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-