Ізраїльська армія заявила про знищення будинку лідера ХАМАСу

Ізраїльська армія заявила про знищення будинку лідера ХАМАСу

Відео
Укрінформ
Ізраїльські сили оборони заявили, що атакували будинок голови політбюро ХАМАСу Ісмаїла Ханії в Газі.

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

За інформацією Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ), ізраїльський винищувач вночі завдав удару по будинку Ісмаїла Ханії в секторі Гази. Ханія, який вважається загальним лідером бойовиків, вже кілька років живе в Катарі.

Армія оборони Ізраїлю заявила, що будинок "використовувався як інфраструктура терору і як місце зустрічі вищих посадових осіб організації".

Військові також оприлюднили відеозапис авіаудару.

Раніше представники ХАМАСу заявляли, що ЦАХАЛ завдав удару по двох будинках, що належать Ханії і його сім'ї, але це - перший удар, підтверджений ізраїльськими військовими.

Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що військовослужбовці розвідувального підрозділу бригади "Нахаль" знайшли і знищили зброю і спорядження, що належать військово-морським силам ХАМАС, у таборі аш-Шаті в місті Газа.

У схованці виявили водолазне спорядження, вогнепальну зброю і вибухові пристрої.

Армія оборони Ізраїлю заявляє, що десантники також виявили іншу зброю і вибухівку на півночі сектора Газа вночі після перестрілки з бойовиками ХАМАСу, зокрема, знайшли пояси смертників, інші вибухові пристрої, РПГ, протитанкові ракети і розвідувальні документи.

Читайте також: Американські силовики вважають, що війна Ізраїлю й ХАМАС загострила загрозу терактів у Штатах

Як повідомляв Укрінформ, Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила у вівторок, що захопила низку урядових будівель ХАМАСу в центрі міста Газа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-