Ізраїльська армія заявляє про знищення 130 тунельних шахт ХАМАС у Газі

Ізраїльська армія заявляє про знищення 130 тунельних шахт ХАМАС у Газі

Відео
Укрінформ
Армія оборони Ізраїлю заявляє, що з початку наземної операції її війська знайшли і знищили близько 130 тунельних шахт у секторі Газа.

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

За повідомленням ЦАХАЛу, військовослужбовці 460-ї бригади з інженерними військами виявили кілька входів до тунелю поруч зі спорудою з автомобільними акумуляторами, які, ймовірно, під'єднані до системи фільтрації повітря в тунелі.

Читайте також: У ЦАХАЛ заявили, що сектор Гази розділений на дві частини

За даними видання, військовослужбовці бойових інженерних військ працювали над розчищенням шляхів для маневру наземних сил, виявлення і знищення об'єктів ХАМАС, включаючи тунелі і ракетні пускові установки.

Сили піхотної бригади "Нахаль" захопили тренувальний табір ХАМАС на півночі Гази. За повідомленням ЦАХАЛу, війська виявили на території табору плацдарм, де бойовики ХАМАСу підготували зброю і їжу для здійснення нападу. У таборі також було виявлено кілька входів у тунелі.

Усі тунелі були знищені, додають в ЦАХАЛі.

Читайте також: ізраїльська авіація може дістатися будь-якої точки на Близькому Сході - начальник штабу ЦАХАЛ

Як повідомляв Укрінформ, Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила у середу, що під час нічного авіаудару був ліквідований один із провідних діячів апарату угруповання ХАМАС із виробництва зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-