В армії Ізраїлю повідомили про захоплення опорного пункту ХАМАСу в Газі

В армії Ізраїлю повідомили про захоплення опорного пункту ХАМАСу в Газі

Укрінформ
Армія оборони Ізраїлю заявляє, що сухопутні війська вночі захопили опорний пункт ХАМАСу і завдали ударів по 450 об'єктах, які належать палестинським бойовикам.

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

За даними ЦАХАЛу, на території опорного пункту були спостережні пости, тренувальні майданчики і підземні тунелі.

Повідомляється, що під час захоплення об’єкта було вбито кількох бойовиків ХАМАСу. В інших наземних боях Армія Ізраїлю вбила кількох польових командирів ХАМАСу.

Крім того, ЦАХАЛ заявляє, що військові винищувачами завдали ударів по більш ніж 450 цілях ХАМАСу в секторі Гази за минулу добу, включаючи тунелі, військові об'єкти, спостережні пункти і позиції запуску протитанкових керованих ракет. В результаті одного авіаудару було вбито Джамаля Мусу, керівника спецоперацій ХАМАСу.

ВМС також завдали ударів по об'єктах ХАМАСу, включаючи командні центри, а також додаткові позиції запуску протитанкових керованих ракет і спостережні пункти.

Читайте також: З Гази вдалося евакуювати понад 300 американців - Білий дім

Як повідомляв Укрінформ, речник ЦАХАЛу контрадмірал Даніель Хагарі заявив, що завдяки діям ізраїльських військових нині сектор Гази розділений на дві частини.

Нещодавно Армія оборони Ізраїлю спільно з Ізраїльським космічним агентством ліквідували командира батальйону ХАМАСу "Сабра Тель аль-Хава" в ході наступальних операцій в секторі Гази.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-