Армія Сомалі знищила три бази «Аш-Шабаб» і ліквідувала 27 бойовиків

Армія Сомалі знищила три бази «Аш-Шабаб» і ліквідувала 27 бойовиків

Укрінформ
Міністерство оборони Сомалі заявило, що армія країни у п’ятницю ліквідувала щонайменше 27 бойовиків радикального ісламістського угруповання «Аш-Шабаб».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Anadolu Agency.

«Більш як 27 бойовиків-хариджитів були знищені у ході успішної операції Національної армії Сомалі», – йдеться у заяві сомалійського Міноборони.

Операція проводилася в селах Балал-Дхір, Ель-Гамбар та Міліліко, які розташовані у штаті Центральний Галмудуг, йдеться у матеріалі.

Три бази терористів були обстріляні та знищені разом із транспортними засобами і військовою технікою, додали в оборонному відомстві.

Читайте також: У Сомалі підірвали вантажівку, щонайменше 10 загиблих

Агентство Сіньхуа зазначає, що терористичне угруповання збільшило число нападів після того, як обраний на другий термін президент Сомалі Хасан Шейх Мохамуд оголосив «тотальну війну» проти «Аш-Шабаб».

Як повідомляв Укрінформ, Національна армія Сомалі ліквідувала щонайменше 30 бойовиків «Аш-Шабаб». Зокрема серед убитих бойовиків виявився Мохамед Башир Мусе, один із високопоставлених лідерів «Аш-Шабаб», зазначили у Міністерстві інформації, культури та туризму Сомалі.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-