У Лаосі зафіксували два нові смертельні випадки від лихоманки Денге

У Лаосі зафіксували два нові смертельні випадки від лихоманки Денге

Укрінформ
Число випадків захворювання на лихоманку Денге в Лаосі продовжує зростати, у п'ятницю було зареєстровано два нові смертельні випадки.

Про це повідомило міністерство охорони здоров'я країни, передає Укрінформ із посиланням на Сіньхуа

За даними Центру інформації та освіти в галузі охорони здоров'я при МОЗ Лаосу, за останні 24 години в країні було зареєстровано 371 новий випадок захворювання на лихоманку Денге, загальна кількість заражень зросла до 17473, кількість летальних випадків - 12.

У провінції Удомсай було зареєстровано найбільше випадків - 3545, за нею йдуть провінція Хаммуан і столиця В'єнтьян, де було зареєстровано 2809 і 1693 випадків відповідно.

Читайте також: У Японії померла перша людина у світі від вірусу Оз

Оскільки кількість заражених лихоманкою Денге продовжує зростати, чиновники охорони здоров'я та медичний персонал докладають зусиль для підвищення поінформованості громадськості щодо небезпеки цього потенційно смертельного захворювання.

Лихоманка Денге — гостра інфекційна хвороба, яка схильна до епідемічного поширення та перебігає з гарячкою, інтоксикацією, міалгією, артралгією, екзантемою, лімфаденопатією, лейкопенією, іноді — з тромбогеморагічним синдромом (денге-васкулопатія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-