У Єгипті впала 13-поверхова будівля - під завалами люди

У Єгипті впала 13-поверхова будівля - під завалами люди

Укрінформ
У Александрії (Єгипет) стався обвал 13-поверхового будинку. Місцеві спецслужби проводять рятувальні заходи з порятунку людей, що опинились під завалами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Alarabia News.

В єгипетській м. Александрії впав 13-поверховий будинок, під завалами опинилися люди.

"Сили цивільного захисту кинулися до будівлі, яка розташована на вулиці Халіл Хамада в районі Сіді-Бішр", - йдеться в повідомленні місцевої влади.

За даними міністерства охорони здоров'я Єгипту, щонайменше четверо людей зазнали поранень у результаті обвалу. У міністерстві заявили, що травми були незначними.

Влада не знає точної кількості людей, які перебували в будівлі на момент катастрофи. Наразі повідомлень щодо жертв також не надходило.

Однак, як стверджують очевидці, під завалами опинилися кілька мешканців, а також відвідувачі невеликого супермаркету, розташованого в будівлі.

Губернатор Александрії заявив, що обвал стався в результаті "вертикального розколу" в структурі будівлі, і наразі прокуратура проводить розслідування для з'ясування деталей.

За його словами, сусідні будинки не постраждали, а їхні мешканці не були евакуйовані.

Читайте також: У США стався обвал на одній із головних автомагістралей Східного узбережжя

Зазначається, що через погане або взагалі відсутнє технічне обслуговування і низький рівень дотримання будівельних стандартів обвалення будівель в Єгипті є поширеним явищем.

Як повідомляв Укрінформ, щонайменше 37 осіб постраждали внаслідок вибуху в п'ятому окрузі Парижа.

Фото: Al Аrabia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-