Санду спростувала, що говорила про намір знову йти у президенти

Санду спростувала, що говорила про намір знову йти у президенти

Укрінформ
Президентка Молдови Майя Санду заявила, що зарано говорити про те, чи балотуватиметься на новий термін у 2024 році. За її словами, "сталося непорозуміння", і журналісти Bloomberg уже виправили помилку.

Про це повідомляє News Maker з посиланням на інтерв'ю президентки Молдови, передає Укрінформ.

Санду заявила, що в інтерв'ю Bloomberg обговорювали, чи є Молдові проєвропейські партії, які "доживуть" до 2030 року і доб'ються вступу Молдови до ЄС.

"Я сказала, що проєвропейські політичні партії борються за збереження підтримки європейської інтеграції, але дуже важливо, що є підтримка громадян, яку ми бачимо в опитуваннях. Є підтримка громадян, яку ми бачили 21 травня на площі Великих національних зборів і в різних містах Європи. Поки є підтримка народу, буде політичний шлях або канал, через який вона зможе проявитися", - сказала Санду.

Читайте також: Молдова підтримує формулу миру Зеленського та створення трибуналу для РФ — Санду

Видання зазначає, що відповідаючи на запитання в програмі Puncte de reflecție, чи хотіла б Санду балотуватися на новий термін - президентка Молдови заявила, що поки що "занадто рано" говорити про це.

Варто зазначити, що раніше інформаційне агенство Bloomberg опублікувло інтерв'ю з Санду. У ньому йшлося про те, що президент Молдови оголосила про намір балотуватися на новий термін на виборах наступного року.

Як повідомляв Укрінформ, президенти Грузії Саломе Зурабішвілі та Молдови Мая Санду у вівторок засудили руйнування гідроелектростанції поблизу Нової Каховки Херсонської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-