У Кропивницькому мер Маріуполя передав три автівки релокованому вишу

У Кропивницькому мер Маріуполя передав три автівки релокованому вишу

Фото
Укрінформ
Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко у Кропивницькому передав ректору Донецького державного університету внутрішніх справ Сергію Вітвіцькому сертифікат на три автівки.

Про це повідомляється на сайті ДонДУВС, передає Укрінформ.

«Сертифікат на передачу трьох транспортних засобів – Volkswagen Pick-Up 1.9 TDI, Renault mod. Megane Scenic 2.0 RX4, Volvo FM9 4×2 – ректору Сергію Вітвіцькому вручив міський голова Маріуполя Вадим Бойченко. Колектив ДонДУВС відчуває постійну підтримку Маріупольської міської ради, яка і цього разу займалася пошуком автомобілів через іноземних партнерів», - йдеться у повідомленні.

Автівки вдалося придбати за сприяння благодійних фондів «ЯМаріуполь» та Blagula Bilen (Швеція).

Автотранспорт використовуватимуть в організації освітнього процесу.

Донецький державний університет внутрішніх справ – заклад вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що готує фахівців-правоохоронців для роботи в Національній поліції та юристів, економістів, управлінців – для цивільних установ.

Читайте також: Волонтери пригнали з Німеччини до Запоріжжя партію авто для військових

ДонДУВС перемістили до Кривого Рогу та Маріуполя у зв’язку з військовою агресією в зв’язку з військовою агресією рф на сході України у 2014 році та знову релокували на початку повномасштабної війни у лютому 2022 року.

Фото: Кропивницький Новини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-