Убивцю десяти осіб у Каліфорнії знайшли мертвим

Убивцю десяти осіб у Каліфорнії знайшли мертвим

Укрінформ
Чоловік, якого розшукували за вбивство десяти осіб в суботу в місті Монтерей-Парк, що в окрузі Лос-Анджелес, Каліфорнія, був знайдений у неділю мертвим у фургоні за 50 км від місця події.

Про це передає Укрінформ з посиланням на The New York Times.

Поліція заявила, що 72-річний підозрюваний намагався здійснити другий напад неподалік від місця злочину. 

Приблизно через 20 хвилин після нападу чоловік зайшов до іншого танцювального залу в сусідньому місті Альгамбра, де, за словами шерифа, був роззброєний "двома героями", котрі перебували всередині, а потім утік. Ніхто не постраждав.

Читайте також: У Лос-Анджелесі внаслідок стрілянини на святкуванні китайського Нового року десятеро загиблих – ЗМІ

Невдовзі після того, як було оголошено, що розшукується білий вантажний фургон, у якому перебуває імовірний убивця, поліцейські оточили автомобіль, що відповідав цьому описові, в містечку Торранс. Вони заблокували його бронетехнікою, розбили вікна й проникли всередину. Там виявили тіло підозрюваного, який застрелився.

Читайте також: У США сталося масове вбивство: загинули шестеро людей, серед них - немовля

Як повідомлялося, стрілянина в Монтерей-Парку, внаслідок якої загинуло п'ятеро чоловіків і п'ять жінок, сталася в суботу ввечері в студії бальних танців "Стар" на головній транспортній магістралі міста. Там проходив фестиваль, присвячений святкуванню китайського Нового року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-