Негода у США забрала щонайменше 27 життів

Негода у США забрала щонайменше 27 життів

Укрінформ
Негода, що вирує у США, забрала життя щонайменше 27 людей в одинадцяти штатах, сотні тисяч жителів залишила без електропостачання і спричинила туристичний хаос у країні.

Про це повідомляє NBC, передає Укрінформ.

Зазначається, що мандрівники, які планували здійснити різдвяні подорожі, стикнулися із затримками та скасуваннями авіарейсів.

Тим часом у Національній метеорологічній службі попереджають, що хуртовини і холодний вітер зберігатимуться на більшій частині США, і застерігають від подорожей у цей період.

Синоптики попереджають про подальше погіршення погодних умов у США і високий ризик екстремального зниження температури у більшості східних регіонів.

За прогнозом, заметілі й арктичний шторм вплинуть на Середній Захід та Північний Схід, а холодний вітер може охопити до двох третин східних штатів країни.

Читайте також: Потужні снігопади у Японії забрали щонайменше 9 життів

Як повідомляв Укрінформ, цього тижня більшу частину території Сполучених Штатах охопив потужний зимовий шторм, який приніс хуртовини, крижані дощі і сильний вітер. Негода залишила без світла більше 1,4 мільйона жителів і призвела до скасування понад 5700 авіарейсів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-