Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Україна долучається до розслідування падіння російських ракет у Польщі

Україна долучається до розслідування падіння російських ракет у Польщі

Укрінформ
Чесно, усі причетні до збору інформації, вчора максимально тиснули на своє керівництво про необхідність долучення експертів з України.

Зрозумійте правильно - дані, що ми їх отримали, говорять про одне. АЛЕ. Це були ПОПЕРЕДНІ оцінки. Ми допускаємо, що ми могли помилятись - саме тому потрібен глибокий аналіз тих даних, що ми їх маємо.

АЛЕ. Потрібен також аналіз даних з літака AWACS, і потрібні дані української сторони. Лише співставивши ці три джерела, можна зробити адекватні висновки.

І лише тоді ми можемо прийняти офіційний вердикт слідчої комісії. Потрібні офіційні висновки, а не туманні і відверто спекулятивні заяви політиків. Потрібні офіційні дані, що підкріплені доказами.

Карти на стіл, як то кажуть.

Не треба одночасно без України ПРИЗНАЧАТИ Україну відповідальною за падіння ракет і водночас говорити, що «у будь-якому разі винна росія» - все це дуже погано виглядає.

Ми готові прийняти будь-які офіційні висновки слідчої комісії лише у тому випадку, коли українські фахівці скажуть своє слово і представлять свою інформацію, котра допоможе розслідуванню.

Дякую Oleksii Makeiev, що вислухав мене вчора!

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-