Хакери Anonymous пригрозили президенту ФІФА корупційними викриттями

Хакери Anonymous пригрозили президенту ФІФА корупційними викриттями

Укрінформ
Хакери групи Anonymous пригрозили президенту ФІФА корупційним викриттям через те, що той не приймає рішення щодо скасовування проведення ЧС-2022 в Ірані.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку групи у Твіттері.

“Привіт, Джанні Інфантіно, президент ФІФА, ми стежимо за тобою, ти ігноруєш наше прохання заборонити чемпіонат світу з футболу в Ірані. Ми добре знаємо, що ти так само корумпований, як і твій попередник. Незабаром ти станеш свідком надзвичайних сюрпризів від нашого імені. Чекай на нас”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Хакери виклали в мережу документи ядерної програми Ірану

Окрім того, хакери Anonymous повідомили про злам понад 100 тисяч електронних листів від Іранської компанії з виробництва та розробки ядерної енергії, а також 320 тисяч листів від ArianTel, іранської телекомунікаційної компанії, що документують іранські системи спостереження та систему SIAM.

Як повідомляв Укрінформ, США та Албанія зберуть неофіційне засідання Ради безпеки ООН у середу, 2 листопада, для обговорення протестів в Ірані, що спалахнули після смерті у вересні 22-річної Махси Аміні від рук так званої поліції моралі, затриманої за неправильне носіння хіджабу.

Режим у Тегерані вдався до жорстокого придушення протестних настроїв, а також до інших обмежувальних заходів, у тому числі відключення інтернету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-