У бєлгороді сталася пожежа на підстанції, очевидці повідомляють про вибух

У бєлгороді сталася пожежа на підстанції, очевидці повідомляють про вибух

Відео
Укрінформ
У російському бєлгороді сталася пожежа на електропідстанції, місцеві мешканці, нібито, бачили «приліт» ракети чи снаряда

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як передає Укрінформ, на відео, що виставлено в соцмережах, видно, як снаряд потрапляє на територію об'єкта і спалахує пожежа. У частині бєлгорода зникло світло.

губернатор бєлгородської області в'ячеслав гладков заявив, що підстанція «зазнала обстрілу». За його словами, пожежники загасили пожежу.

Водночас у соцмережах поширюється інформація, що на територію електропідстанції впала одна з трьох російських ракет, що були випущені у напрямку Харкова. За іншою версією, ракета вибухнула в повітрі, а пожежа на підстанції була спричинена падінням уламків.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні президент рф володимир путін заявив, що не шкодує про розв'язану ним війну в Україні.

Читайте також: путіну байдуже, кого вбивати – Подоляк про влучання російської ракети у Бєлгороді

Вранці 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по території України, внаслідок якої загинуло 19 людей, понад 100 отримали поранення. Внаслідок обстрілів постраждали об'єкти критичної інфраструктури, в окремих областях виникли перебої з електропостачанням та мобільним зв'язком. У наступні дні росія продовжила ракетні обстріли України.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що внаслідок ракетного обстрілу за три дні пошкоджено понад 200 різних об'єктів, серед них 28 об'єктів енергетичної інфраструктури.

24 лютого росія розпочала новий етап війни з Україною – повномасштабне вторгнення. війська рф регулярно обстрілюють українські міста, тероризують мирне населення, на тимчасово захоплених територіях - катують, вбивають, гвалтують і грабують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-