На Тайвані стався потужний землетрус

На Тайвані стався потужний землетрус

Фото, відео
Укрінформ
Тайвань зазнав сьогодні потужного землетрусу магнітудою 6,8 за шкалою Ріхтера, що призвело до серйозних руйнувань будівель та інфраструктури.

Як повідомляє Укрінформ, таке повідомлення оприлюднене сьогодні у місцевому виданні «Taiwan News»

«Другий потужний поштовх землетрусу магнітудою у 6,8 вразив сьогодні о 14.44 провінцію Taйтунг, при цьому наслідки землетрусу відчувалися на всій території Тайваню. Поштовх стався на глибині семи кілометрів, його епіцентр зареєстровано за 42,7 кілометра від центру міста Taйтунг», - йдеться у повідомленні.

Інтенсивність землетрусу була прирівняна до шостого рівня складності з семи можливих у південних регіонах провінцій Тайваню. В інших частинах Тайваню інтенсивність землетрусу була меншою – від п'ятого до третього рівня на півночі.

Це вже другий землетрус на Тайвані після першого поштовху, що стався вчора близько першої години дня магнітудою 6,4.

Читайте також: На північному сході Туреччини стався землетрус магнітудою 4,9

За інформацією видання, землетрус призвів до руйнування принаймні одного мосту, до руйнації будівель, у тому числі житлових, та до сходження з рейок потяга.

Наразі преса повідомляє про людей, яких вдалося врятувати з-під завалів, при цьому жодних даних про загиблих не наводиться. Значна кількість людей, за повідомленнями, опинилася у пастці під уламками. Близько 400 осіб виявилися заблоковані на гірських дорогах Тайваню внаслідок обвалів, що були спричинені землетрусом.

Фото: CNA, Chang Kao/FB

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-