У Новій Зеландії човен зіткнувся з китом - п'ятеро загиблих

У Новій Зеландії човен зіткнувся з китом - п'ятеро загиблих

Укрінформ
У Новій Зеландії човен зіткнувся з китом, в результаті п'ятеро людей загинуло, шістьох людей вдалося врятувати.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS.

“У Новій Зеландії п'ятеро людей загинули в результаті ймовірного зіткнення з китом, коли їхній човен перекинувся. Ще шістьох людей на борту вдалося врятувати”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час аварії на борту човна перебували 11 людей, і шістьох з них вдалося благополучно повернути на берег.

Аварія сталася сьогодні вранці біля Південного Острову Нової Зеландії Кайкура.

За попередньою інформацією, це начебто був рибальський човен, і його пасажири, ймовірно, ловили рибу. Але, за даними ЗМІ, це була група спостерігачів за птахами.

Варто зазначити, що Кайкура є також популярним місцем для спостереження за китами.

Різні компанії пропонують прогулянки на човні та гелікоптерні тури, щоб туристи могли наблизитися до китів, дельфінів та інших морських мешканців.

Читайте також: Корабель ВМС Румунії натрапив на міну в Чорному морі

Як повідомляв Укрінформ, біля берегів Данії нідерландське вантажне судно зіткнулося з іншим, семеро людей, які перебували на борту нідерландського судна, врятовані.

Аварія сталася за поганої погоди приблизно за 37 кілометрів від Рінгкебінга, що на західному узбережжі Данії. 86-метровий нідерландське вантажне судно Helge, що прямувало з Антверпена до Норвегії, зіткнулося з Wild Cosmos, більшим судном під прапором Багамських островів.

Семеро людей, які перебували на борту, стрибнули в море після зіткнення. ВМС Данії відправили два гелікоптери для порятунку екіпажу.

Фото: unsplash.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-