У Норвегії обвалився 150-метровий міст через річку

У Норвегії обвалився 150-метровий міст через річку

Укрінформ
Дерев'яний міст через річку Гудбрандсдалслаген на півдні Норвегії обвалився в понеділок уранці, коли по ньому проїжджали два автотранспортні засоби. 

Про це повідомляє АР, передає Укрінформ.

Міст, який з’єднував західний берег річки Гудбрандсдалслаген і село Треттен, обвалився о 7:30 за місцевим часом, коли по ньому рухалися легковий автомобіль та вантажівка.

Внаслідок обвалу мосту легковик упав у воду, а вантажівка застрягла в майже вертикальному положенні, однак водіїв обох транспортних засобів вдалося врятувати. Для порятунку водія вантажівки було залучено гелікоптер.

«Це абсолютно катастрофічно, абсолютно нереально. Це також досить новий міст. Він повністю зруйнований, все впало», - прокоментував подію селищний голова Треттена Йон Халвор Мідтмагелі.

Читайте також: У Канаді обвалився дах офісної будівлі

Міст через річку Гудбрандсдалслаген був збудований у 2012 році, його протяжність - майже 150 метрів. Що стало причиною обвалу мосту, наразі невідомо.

Як повідомляв Укрінформ, на Сумщині почали відновлювати міст через Ворсклу, що був зруйнований в перші дні повномасштабної російської агресії.

Фото: Geir Olsen/NTB Scanpix

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-