Стрілянина в Єрусалимі: підозрюваний здався поліції разом зі зброєю

Стрілянина в Єрусалимі: підозрюваний здався поліції разом зі зброєю

Фото
Укрінформ
Підозрюваний у збройному нападі в Єрусалимі, внаслідок якого зазнали поранень сім людей, здався поліції та був заарештований.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на The Times of Israel.

“Після багатогодинного розшуку поліція повідомила, що підозрюваний здався разом із пістолетом, який, імовірно, використовувався під час стрілянини”, - йдеться у повідомленні.

Сили безпеки проводили обшуки в районі Сільван за Старим містом, куди підозрюваний нібито втік після того, як обстріляв автобус і автомобілі поблизу стоянки біля Стіни плачу. У заяві не уточнюється, куди з'явився підозрюваний, аби здатися поліції.

Фото: Israel Police
Фото: Israel Police

За інформацією ЗМІ, підозрюваним є житель Східного Єрусалима, який доїхав на таксі до поліцейської дільниці, де здався правоохоронцям. Його ідентифікували як 26-річного Аміра Сідаві, громадянина Ізраїлю, який раніше не перебував на обліку в органах безпеки.

Читайте також: В Єрусалимі протестувальники вимагали припинити війну Росії в Україні

При цьому додається, що також були затримані троє родичів підозрюваного, у тому числі його матір.

Як повідомляв Укрінформ, у Єрусалимі обстріляли автобус, а також відкрили вогонь на автостоянці біля історичної Стіни плачу. Внаслідок стрілянини щонайменше семеро людей дістали поранення, двоє з них - у критичному стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-