За польотом Пелосі на Тайвань стежили майже 3 мільйони людей

За польотом Пелосі на Тайвань стежили майже 3 мільйони людей

Укрінформ
Близько 2,92 млн інтернет-користувачів з усього світу відстежували політ літака спікера Палати представників США Ненсі Пелосі на Тайвань.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба сервісу з відстеження місцеперебування повітряних суден Flightradar24.

Зазначається, що з моменту вильоту літака з Пелосі з Куала-Лумпура (Малайзія) о 15:42 за місцевим часом SPAR19 уже був рейсом, який найчастіше відстежували на Flightradar24 серед активних рейсів.

До того часу, як він приземлився в Тайбеї (Тайвань), за SPAR19 стежили понад 708 000 людей у всьому світі, що зробило його найбільш відстежуваним рейсом в історії Flightradar24.

Протягом семи годин від Куала-Лумпура до Тайбея загалом 2,92 мільйона людей відстежували принаймні частину рейсу.

У пресслужбі заявили, що безпрецедентний інтерес до цього авіарейсу призвів до тимчасового надзвичайно великого навантаження на інфраструктуру Flightradar24.

Читайте також: Китай ввів торговельні санкції проти Тайваню через візит Пелосі

Як повідомляв Укрінформ, спікер Палати представників американського Конгресу Ненсі Пелосі, яка вважається третьою людиною в структурі державної влади США, у вівторок прибула на Тайвань з візитом – попри погрози КНР про «наслідки» для США.

У Білому домі запевнили, що докладуть усіх зусиль, аби гарантувати безпеку американської делегації під час цієї поїздки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-