У москві - потужна пожежа, палає сміттєзвалище і два ангари

У москві - потужна пожежа, палає сміттєзвалище і два ангари

Фото, відео
Укрінформ
На Каширському шосе у Москві горить металевий ангар, а також сміття біля нього. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління МНС у Москві.

«О 10:25 29.06.2022 до оперативної чергової зміни... надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Каширське шосе, д. 17, к. 5, буд. 3… Після прибуття пожежників відбувалося загоряння сміття на відкритому майданчику та частково металевого ангара на загальній площі близько 500 кв.м», - йдеться у повідомленні.

Пізніше «Медуза», яка веде моніторинг подій щодо російських медіа, повідомила, що горять уже два ангари і загальна площа займання - понад 2 тисячі квадратних метрів. За деякими даними, в ангарах на Каширському шосе спалахнули покришки. Також пишуть про вибухи газових балонів. На фотографіях та відео, опублікованих ЗМІ, видно чорний стовп диму. МНС залучило до гасіння пожежі гелікоптери.

За попередньою версією, пожежа сталася через підпал, повідомило одне з джерел.

Через загоряння влада Москви обмежила рух до двох смуг у Коломенському проїзді у бік Каширського шосе. Департамент транспорту попросив водіїв уникати поїздок у цьому напрямку.

Напередодні, увечері у вівторок, у Залізничному окрузі Курська пролунав вибух, після якого піднявся великий стовп чорного диму.

Після початку повномасштабної російської агресії в Україні у різних частинах рф відбулася низка вибухів та пожеж невстановленого походження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-