Поліція Нью-Йорка затримала підозрюваного у стрілянині в метро

Поліція Нью-Йорка затримала підозрюваного у стрілянині в метро

Укрінформ
Поліція Нью-Йорка затримала 62-річного Френка Джеймса, який напередодні, як вважається, влаштував стрілянину в метро у Брукліні, внаслідок чого постраждали багато людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The New York Times.

Джеймса заарештували на Мангеттені за звинуваченням у вчиненні терористичного акту в громадському транспорті. У разі доведення вини йому загрожує довічне ув'язнення.

Повідомляється, що підозрюваного затримали завдяки інформації, що надійшла з Макдональдса. Поліцейські, які прибули на місце, не виявили його там, однак знайшли неподалік на вулиці.

За даними поліції, раніше у Джеймса було дев'ять арештів у Нью-Йорку, переважно за дрібні правопорушення, і три – у Нью-Джерсі.

Як повідомлялося, внаслідок стрілянини на станції метро в Сансет-Парку у вівторок вранці постраждали щонайменше 23 особи. Десять отримали вогнепальні поранення, решта пошкодження через тисняву та падіння. Джеймс, на якому був жилет будівельника, каска та протигаз, кинув дві димові гранати на підлогу поїзда метро й відкрив вогонь по пасажирах вагона.

Читайте також: В Ізраїлі ліквідували терориста, який розстріляв людей у барі в Тель-Авіві

Він утік з місця злочину, але поліція виявила в поїзді безліч його речей, зокрема 9-міліметровий пістолет Glock, три магазини з патронами, кредитну картку на ім’я Джеймса й ключі від автофургона U-Haul. Автомобіль невдовзі знайшли на одній із вулиць міста.

Мотиви злочину залишаються незрозумілими. Водночас зазначається, що в соцмережах підозрюваній поширював довгі виступи щодо насильства та свого особистого життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-