У білорусі спецпризначенці охоронятимуть залізничні колії через диверсії

У білорусі спецпризначенці охоронятимуть залізничні колії через диверсії

Укрінформ
З 19 березня колії та інфраструктуру Білоруської залізниці в Гомельській і Брестській областях охоронятимуть спецпризначенці внутрішніх військ країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється в Телеграм-каналі "Спільнота залізничників Білорусі".

"З завтрашнього дня спецназ внутрішніх військ ВЧ 3214 буде задіяний для надання допомоги з контролю за залізничними коліями та інфраструктурою БелЖД на півдні республіки білорусь (Гомельська та Брестська область)", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що патрулі ходитимуть у цивільному одязі та матимуть при собі зброю і рацію з GPS-трекерами. Також вони проживатимуть у наметах неподалік залізничної інфраструктури.

"Через поновлення диверсій на інфраструктурі Білоруської залізниці, ночами на деяких перегонах та станціях вже чергують патрулі, які складаються з військовослужбовців ВВ. На деяких ділянках поставили по 2-3 "силовики" до кожної релейної шафи", - додали залізничники.

Як повідомлялось, 24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-