Найбільша вантажна авіагрупа рф через санкції майже перестала літати - ЗМІ

Найбільша вантажна авіагрупа рф через санкції майже перестала літати - ЗМІ

Укрінформ
П'ять авіакомпаній найбільшої російської вантажної авіагрупи "Волга-Днепр", що спеціалізується на перевезеннях по всьому світу, практично зупинили польоти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Росбалт.

Так, на тижні, що стартував 14 березня, група (одноіменний чартерний перевізник «Волга-Днепр») здійснила лише два польоти: 15 березня — з Пекіна до Владивостока, 16 березня — з Москви до Братислави. Інші перевізники групи не літають уже декілька днів. Дві російські "дочки" групи - AirBridgeCargo і "Атран" - здійснили останні рейси 13 березня, британська CargoLogic Air і німецька CargoLogic Germany - 11 березня.

Число польотів авіагрупи різко скоротилося на тлі західних санкцій, запроваджених проти росії через її війну в Україні. До обмежень "Волга-Днепр" виконувала кілька десятків рейсів на день.

Як відомо, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Після початку війни росія зазнала масштабних та всебічних санкціям зі сторони світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-