Panasonic призупинила операції з Росією

Panasonic призупинила операції з Росією

Укрінформ
Panasonic Group заявила про призупинення операцій з РФ.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на заяву компанії.

«Ми дуже занепокоєні поточною ситуацією в Україні і хочемо висловити глибокі співчуття всім постраждалим. Ми сподіваємося, що світ повернеться до миру та безпеки якомога швидше. Ми продовжимо слідкувати за розвитком подій і за необхідності надаватимемо гуманітарну допомогу… Через економічні, логістичні та інші практичні проблеми ми вирішили призупинити операції з Росією», - заявили в компанії.

Також у компанії наголосили, що пожертвують приблизно 20 мільйонів ієн (понад 173 тис. дол.) Польському Червоному Хресту, який підтримує тих, хто евакуювався до сусідньої Польщі з України, а також неурядовій організації Peace Winds Japan, яка надає допомогу Україні.

Як повідомляв Укрінформ, американська актриса українського походження Міла Куніс та її чоловік і актор Ештон Кутчер вирішили підтримати Україну через напад Росії та пожертвувати три мільйони доларів на гуманітарну підтримку нашій країні.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан і оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-