Patreon видалив сторінку фонду «Повернись живим»

Patreon видалив сторінку фонду «Повернись живим»

Укрінформ
Благодійний фонд «Повернись живим», який від початку російської агресії допомагає українській армії, а тепер ще й Силам територіальної оборони, повідомив, що платформа для прийому пожертв Patreon видалила їхню сторінку.

Напередодні українці через цю платформу переказали на підтримку української армії за один день понад $250 тисяч, передає Укрінформ із посиланням на FB сторінку фонду.

«Patreon видалив сторінку фонду. Без попереджень. У дуже непростий для України час. Готуємо офіційні звернення. І закликаємо всіх небайдужих розповсюджувати інформацію про факт блокування нашої сторінки, разом із якою невідомо куди поділися/заблокувалися понад 250 тис. доларів», - повідомила сторінка фонду увечері в четвер, 24 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, близько 05:00 державний кордон України на ділянці з Російською Федерацією та Республікою Білорусь зазнав атаки з боку російських військ, підтримуваних Білоруссю. Атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску здійснюються із застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї. Це відбувається в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. Крім того, атака відбувається з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і з АР Крим.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-