Ізраїльські військові ліквідували трьох палестинських бойовиків

Ізраїльські військові ліквідували трьох палестинських бойовиків

Укрінформ
Ізраїльські військові ліквідували трьох палестинських бойовиків на західному березі річки Йордан.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Ізраїльська спецслужба Шин Бет заявила, що операція проти озброєних бойовиків відбулася без жертв з боку ізраїльських військових. Також у Шин Бет зазначили, що ця група бойовиків була відповідальна за атаки на ізраїльських солдатів та цивільних, які сталися за останні тижні.

Своєю чергою, «Бригади мучеників Аль-Акси» визнали, що вбиті були членами цього угруповання, пов’язаного з палестинським угрупованням «Фатх». Раніше повідомлялося, що вбиті могли належати до організації «Ісламський Джихад», але згодом цю інформацію спростували.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет заявив, що військові продемонстрували, що «терористи не мають імунітету». «Хто атакуватиме нас, той отримає удар у відповідь», - заявив прем’єр-міністр.

ЗМІ відзначає, що Ізраїль зайняв західний беріг Йордану внаслідок війни 1967 року. Палестинці вважають цей беріг своєю територією, а також претендують на Сектор Газа та Східний Єрусалим. Останні ізраїльсько-палестинські перемовини мали місце у 2014 році, але зайшли в глухий кут.

Читайте також: У палестинському таборі в Лівані стався вибух на складі ХАМАС

Як повідомляв Укрінформ, ізраїльська поліція у районі Шейх Джерах у Східному Єрусалимі виселила палестинську родину, а їхній будинок знесли бульдозером.

Фото: Nasser Ishtayeh/Flash90

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-