Біля узбережжя США перекинувся човен з майже 40 людьми, їх шукає берегова охорона

Біля узбережжя США перекинувся човен з майже 40 людьми, їх шукає берегова охорона

Укрінформ
Біля узбережжя Флориди перекинувся човен із 39 людьми на борту, Берегова охорона розшукує їх у воді. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Човен, який, імовірно, перекинувся ще на вихідних, помітили у вівторок місцеві рибалки, за 72 км від міста Форт Пірс. За човен чіплявся один з пасажирів, за словами якого група відпливла ввечері в суботу з Біміні на Багамах, але через погану погоду човен перекинувся, і всі люди впали у воду, не маючи рятувальних жилетів.

Берегова охорона Маямі заявляє, що проводить пошукову операцію із залученням катерів та авіації. Станом на вечір вівторка, пошуки не дали результату. Берегова охорона розшукує людей, які могли вижити, у всій зоні від Біміні до Форту Пірса. Острів Біміні є найзахідніший з Багамських островів, він розташований за 80 миль від Маямі.

Читайте також: У Греції втретє за тиждень перекинувся човен з мігрантами, є загиблі

Американські чиновники вважають, що у човні могли перебувати мігранти, які хотіли нелегально потрапити до США. У Береговій охороні вже оприлюднили заяву, що будуть запобігати подібним нелегальним рейсам.

Як повідомляв Укрінформ, на узбережжі лівійського міста Хомс знайдено тіла 27 мігрантів, які загинули по дорозі до Європи. За інформацією Червоного Хреста, тіла були знайдені у різних місцях на узбережжі. Серед загиблих - двоє жінок та немовля.

Фото: United States Coast Guard

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-