Кількість жертв авіаудару в Ємені зросла до 87

Кількість жертв авіаудару в Ємені зросла до 87

Укрінформ
У Ємені кількість жертв авіаудару міжнародної коаліції зросла до 87 осіб після того, як рятувальники знайшли ще 5 тіл під руїнами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

Очільник місії «Медиків без кордонів» у Ємені Ахмед Махат заявив, що ввечері у суботу рятувальники завершили роботи в районі розбомбленої бази хуситів на півночі Ємену. За його словами, внаслідок авіаудару 87 осіб загинули, ще 266 були поранені.

Повідомляється, що внаслідок іншого авіаудару в п’ятницю було пошкоджено телекомунікації у місті Ходейда на узбережжі Червоного моря.

ЗМІ зазначає, що авіаудар міжнародної коаліції став відповіддю на атаку хуситських повстанців, яких підтримує Іран, на території Об’єднаних Арабських Еміратів. Зазначається, що ОАЕ озброїли та тренували загони єменців, які воюють проти повстанців-хуситів, зокрема, брали участь в успішному наступі в нафтовому регіоні Шабва та в Марібі.

Читайте також: Вибух міни у Ємені забрав п’ять життів

Як повідомляв Укрінформ, у Міністерстві закордонних справ України засудили збройну атаку безпілотних апаратів на цивільні об’єкти в Об’єднаних Арабських Еміратах, внаслідок якої загинули троє людей.

Фото: Xinhua-Yonhap

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-