Аеропорт Алмати відновлює роботу з 13 січня

Аеропорт Алмати відновлює роботу з 13 січня

Укрінформ
Міжнародний аеропорт Алмати відновить роботу з четверга, 13 січня.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на телеграм-канал ORDA.

За попередньою інформацією керівництва аеропорту, здійснюватимуться внутрішні та міжнародні рейси з 8.00 до 21.00 згідно з часом розкладу польотів авіакомпанії, повідомили у Комітеті цивільної авіації.

На сайті Комітету повідомляється, що міжнародне авіасполучення міста Нур-Султан повністю відновлено, за винятком рейсів авіакомпаній Lufthansa та Turkish Airlines. Авіакомпанія Turkish Airlines планує відновити польоти до Нур-Султану з 13 січня.

Раніше повідомлялося, що міжнародний аеропорт Алмати призупинив обслуговування цивільних літаків та використовується для військово-транспортної авіації держав-членів ОДКБ.

Як повідомляв Укрінформ, мітинги проти стрімкого підвищення цін на скраплений газ розпочалися в Казахстані 2 січня у Жанаозені (місто в Мангістауській області на заході країни). Вони переросли в масові протести, незважаючи на те, що уряд склав свої повноваження, а також було оголошено зниження цін на газ.

Влада Казахстану звернулася до Організації договору про колективну безпеку за допомогою у придушенні протестів. ОДКБ офіційно підтвердила прибуття військового контингенту РФ та її союзників до Казахстану.

11 січня президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв заявив про завершення у країні військової місії Організації договору колективної безпеки. За його словами, війська ОДКБ буде виведено протягом 10 днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-