Засуджений довічно мільйонер Дерст помер у в'язничній лікарні

Засуджений довічно мільйонер Дерст помер у в'язничній лікарні

Укрінформ
Американський мільйонер Роберт Дерст, засуджений на довічне ув'язнення за вбивство, помер у тюремній лікарні штату Каліфорнія у віці 78 років.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN.

Дерст, який відбував довічне ув'язнення без можливості умовно-дострокового звільнення, проходив лікування від коронавірусу. Він також страждав від низки інших хвороб, зокрема раку сечового міхура.

Як повідомляв Укрінформ, торік у вересні присяжні визнали Дерста винним у тому, що 2000 року він застрелив свою подругу Сюзан Берман. Вона збиралася розповісти слідчим про таємниче зникнення ще у 1982 році його першої дружини Кетлін Дерст, тіло якої так і не було знайдено.

Зі свого боку Дерст заперечував, що вбив обох жінок. За його словами, він знайшов подругу на підлозі в її спальні зі смертельним вогнепальним пораненням у потилицю.

Присяжні погодилися з тим, що підсудний убив свідка злочину з використанням вогнепальної зброї. 

Суд відбувся через шість років після того, як злочин було розкрито в документальному телесеріалі «Прокляття», де вбивця зізнається: «Що я, дідько, накоїв?.. Убив їх усіх, звичайно».

Обвинувачення також розслідувало смерть у 2001 році Морріса Блека, який був сусідом мільйонера в Галвестоні, штат Техас. Місцеве журі присяжних виправдало Дерста, хоча той зізнався, що розчленував тіло Блека й викинув у море.

У жовтні минулого року Дерста засудили до довічного ув'язнення без права на умовно-дострокове звільнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-