У Гонконзі горить хмарочос: сотні людей заблоковані в торговельному центрі

У Гонконзі горить хмарочос: сотні людей заблоковані в торговельному центрі

Фото, відео
Укрінформ
Близько трьохсот людей виявилися заблокованими у гонконзькому хмарочосі після початку пожежі, щонайменше 12 людей постраждали.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

Повідомляється, що пожежа почалася зранку в будівлі Всесвітнього торгового центру в районі Causeway Bay, де розташовані здебільшого популярні торгівельні центри. У 38-поверховій будівлі розташовані як магазини, так і офісні центри.

Зазначається, що вогонь вже вдалося локалізувати. Наразі пожежники використовують драбини, аби дістатися до людей, які застрягли на нижніх поверхах будівлі. Також близько трьохсот людей були заблоковані на верхніх поверхах будівлі, наразі, як повідомляють медіа, більшість із них вже спустилися, ознак травм або опіків ні в кого немає.

ЗМІ відзначає, що загалом постраждали 12 людей, яких уже доставили до шпиталю. Зараз на місці інциденту працюють пожежники та лікарі. Також для гасіння пожежі задіяли гелікоптери.

Як повідомляв Укрінформ, раніше цього року на Філіппінах загасили пожежу в одній із найбільших лікарень країни, в якій, зокрема, лікують хворих на коронавірусну хворобу.

Фото: Stand News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-