Журнал Time назвав «Героями року» творців вакцин проти COVID-19

Журнал Time назвав «Героями року» творців вакцин проти COVID-19

Фото
Укрінформ
Американський журнал Time назвав «Героями року» творців вакцин проти коронавірусу.

Про це повідомляє Укрінформ sз посиланням на сайт видання.

На обкладинку видання, зокрема, потрапили американський імунолог Кіззмекія Корбетт, заступник директора Центру з контролю та профілактики захворювань США (CDC) імунулог Барні Грем, угорський біохімік Каталін Каріко та американський вчений Дрю Вайсман – розробники технології мРНК, завдяки якій BioNTech, Pfizer та Moderna змогли розробити вакцини від COVID-19.

«Ці четверо далеко не єдині в цих зусиллях - вчені по всьому світу виробляли вакцини проти COVID-19, використовуючи безліч платформ і технологій. Багато які, зокрема вакцини Oxford-AstraZeneca і Johnson & Johnson–Janssen, були отримані із застосуванням більш усталених методів, змінених із вражаючою швидкістю для боротьби з новим вірусом. Все ж таки Корбетт, Грем, Каріко і Вайсман досягли прориву виняткової важливості, представивши інноваційну і високоефективну базу вакцини, засновану на мРНК, що вплине на наше здоров'я і благополуччя далеко за рамками цієї пандемії», - йдеться у публікації видання.

Як повідомляв Укрінформ, інженер, підприємець та мільярдер Ілон Маск став переможцем у номінації «Людина року-2021» за версією американського журналу Time.

«Людиною року-2020» стали президент США Джо Байден і віцепрезидент Камала Гарріс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-