Ілон Маск став «Людиною року» за версією журналу Time

Ілон Маск став «Людиною року» за версією журналу Time

Укрінформ
Інженер, підприємець та мільярдер Ілон Маск став переможцем у номінації «Людина року-2021» за версією американського журналу Time.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці видання у Твіттері.

Видання зазначає, що Маск – найбагатша людина у світі, яка «не має свого дому і розпродає свої статки». Він запускає супутники на орбіту і «приборкує Сонце», керує машиною, яку сам створив і якій не потрібно паливо і навряд чи потрібен водій. Також Маск «порухом пальця змушує ринки злітати або непритомніти».

«Це людина, яка прагне врятувати нашу планету та допомогти нам заселити нову: блазень, геній, провокатор, провидець, промисловець, шоумен, грубіян, божевільне поєднання Томаса Едісона, Ф.Т. Барнума, Ендрю Карнегі та доктора Мангеттена з «Хранителів»... Його стартап SpaceX обігнав Boeing та інші компанії, щоб заволодіти космічним майбутнім Америки. Його автомобільна компанія Tesla контролює дві третини багатомільярдного ринку автомобілів, що зробило Маска власником статків у $250 млрд і найбагатшою приватною особою в історії», — йдеться у публікації видання.

Раніше президент Бразилії Жаїр Болсонару став людиною року за версією читачів американського журналу Time. Під час онлайн-опитування читачі видання мали обрати людину чи групу людей, які, на їхню думку, зробили найбільший вплив на цей рік - на краще чи гірше. У підсумку Болсонару отримав 24 відсотки із-понад 9 мільйонів голосів.

Як повідомляв Укрінформ, обраний президент США Джо Байден і віцепрезидент Камала Гарріс стали переможцями в номінації «Людина року-2020» за версією американського журналу Time.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-