CNN звільнив ведучого Куомо: допомагав братові, обвинуваченому в сексуальних домаганнях

CNN звільнив ведучого Куомо: допомагав братові, обвинуваченому в сексуальних домаганнях

Укрінформ
Американський телеканал CNN звільнив популярного телеведучого Кріса Куомо – брата ексгубернатора штату Нью-Йорк, обвинуваченого у сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє BBC, передає Укрінформ.

Як зазначається, телеведучий допомагав своєму братові Ендрю Куомо в період розгляду справи про домагання і неналежну поведінку сексуального характеру.

«Ми найняли шановану юридичну фірму для проведення розслідування та звільнили його», - йдеться у повідомленні телеканалу.

Указується, що генеральний прокурор Нью-Йорка Летиція Джеймс раніше подала документи, згідно з якими Кріс Куомо використав свої журналістські зв'язки, аби допомогти команді юристів, які представляють інтереси брата.

Зокрема, уточнює ВВС, у своїх джерел він намагався «вивідати інформацію про тих, хто звинувачував його брата, і брав активну участь у виробленні тактики захисту на ці звинувачення».

51-річний Кріс Куомо працював на CNN з 2013 року, а з 2017 року вів одну з найпопулярніших авторських програм новин.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні демократ Ендрю Куомо подав у відставку з поста губернатора штату Нью-Йорк, який очолював протягом десяти років. Прокуратура висунула йому звинувачення у сексуальних домаганнях до 11 жінок, у тому числі його підлеглих. Якби Куомо залишився на посаді, то міг бути усунений шляхом імпічменту законодавчими зборами штату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-