У Штатах арештували батьків школяра, який розстріляв однокласників

У Штатах арештували батьків школяра, який розстріляв однокласників

Укрінформ
Американський суд заарештував батьків підлітка, який у вівторок застрелив чотирьох однокласників у школі неподалік Детройта в штаті Мічиган.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на The New York Times.

Джеймса і Дженніфер Крамблі затримали в суботу в Детройті. Минулого четверга їм було висунуто обвинувачення в ненавмисному вбивстві, проте на суд подружжя не з'явилося і взагалі зникло. У поліції уточнюють, що Крамблі переховувалися в складському приміщенні.

На суді, перед яким Джеймс і Дженніфер постали в суботу, вони не визнали себе винними за жодним обвинуваченням. У результаті суддя прийняв рішення взяти їх під арешт, призначивши заставу - по $500 тисяч кожному.

Подружжя Крамблі обвинувачують у загибелі неповнолітніх, оскільки їхній 15-річний син Ітан застрелив однокласників з пістолета, який йому купили батьки. Окружний прокурор заявила, що Крамблі винні у стрілянині, бо дали синові доступ до вогнепальної зброї, ігноруючи очевидні попередження про те, що він може бути схильним до насильства.

Як зазначається, за день до трагедії учитель побачив, як Ітан Крамблі шукав в інтернеті набої для пістолета. Коли про це повідомили батькам, мати написала йому: «Сміхота, я на тебе не серджуся. Ти маєш навчитися не попадатися».

Нагадаємо, 30 листопада унаслідок стрілянини в коледжі міста Оксфорд (штат Мічиган) загинули 14-річна Гана Сент-Джуліана, 17-річна Медісін Болдуїн, 16-річний Тейт Майр і 17-річний Джастін Шиллінг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-