Зросла кількість загиблих внаслідок стрілянини у школі Мічигана

Зросла кількість загиблих внаслідок стрілянини у школі Мічигана

Укрінформ
Четвертий учень помер зранку середи внаслідок поранень, отриманих під час стрілянини, яка сталася напередодні в старшій школі містечка Оксфорд у штаті Мічиган.

Про це йдеться в повідомленні The New York Times, передає Укрінформ. 

«Офіс шерифа округу Окленд повідомив, що 17-річний Джастін Шиллінг помер близько 10-ї ранку в лікарні Макларен Окленд у місті Понтіак, штат Мічиган», - зазначається в публікації.

Іншими жертвами стрілянини стали троє учнів віком 14, 16 та 17 років. Відомо, що 15-річний зловмисник, який також навчався в цій школі, здійснив від 15 до 20 пострілів після того, як вийшов у коридор із туалетної кімнати. За словами шерифа, слідчі переглянули відео з камер спостереження по всій школі, щоб відстежити дії підозрюваного, й дійшли висновку, що всі загиблі й поранені виявилися випадковими жертвами.

Крім того, шериф поінформував, що слідство не встановило жодного можливого мотиву стрілянини. Правоохоронці вже провели обшук у будинку підозрюваного, наразі перевіряється вміст його комп'ютера й телефона, в тому числі повідомлення в соцмережах.

Як повідомляв Укрінформ, стрілянина в старшій школі містечка Оксфорд штату Мічиган сталася у вівторок. Спочатку повідомлялося про трьох загиблих та шістьох поранених, згодом кількість встановлених поранених зросла до восьми осіб. 

Фото: Nick Hagen for The New York Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-